Euro Invest Montenegro> Euro CentarOpremljenost stanova


Struktura stanova


Kontakt informacije 

 

STAMBENO - POSLOVNI KOMPLEKS  

"EURO CENTAR"

Kompanija Euro Pact izgradila je ekskluzivni stambeno-poslovni kompleks sa hotelom na Pobrežju, prirodnoj terasi Podgorice, uzdignuta desetak metara iznad nivoa centra grada. Svoju atraktivnost objekat duguje blizini centra grada, do kojeg se stiže za desetak minuta laganog hoda, kao i blizini tržnog centra Mall of Montenegro, Doma zdravlja, vrtića, osnovnih i srednjih škola, kao i blizini park šume Ljubović i parka Pobrežje.

Ujedno pruža i dobru povezanost sa svim važnim djelovima grada: udaljen je svega par stotina metara od autobuske i željezničke stanice, 7 km od aerodroma Podgorica, a put koji vodi ka crnogorskom primorju prolazi neposredno pored objekta. Zgrada je izgrađena kao blok gdje su stanovi orjentisani na sve četiri strane, sa prirodnom ventilacijom i dnevnom svjetlošću u atrijumskom dijelu, i čine je stambeno-poslovni i hotelski dio. Sastoji se od suterenskog dijela, u kom je garaža, prizemlje sa poslovnim sadržajima, te četiri sprata sa stanovima različitih struktura, kao i mansarde sa nekoliko luksuznih stanova punog komfora.

Obezbijeđen je dovoljan broj parking mjesta na terenu i u podzemnoj garaži u koju se ulazi sa terena preko dvije silazno-izlazne rampe. Izgradnjom ovog objekta, investitor �Euro Pact� uveo je nove, više, standarde u oblasti stanogradnje, sa visokokvalitetnim materijalima i veoma visokim nivoom opremanja. Poštujući prednosti lokacije, svim stanovima u zgradi dat je maksimalni mogući komfor, kao i obrada enterijera i visok nivo kvaliteta ugrađene opreme, sve u cilju dosezanja stepena luksuznog stanovanja.

Atrijumski prostor je trg sa fontanom popločan prirodnim kamenom, koji omogućava komfornu komunikaciju u centralnom dijelu. Termička izolacija na fasadi sa termoizolujućom visokovrijednom fasadnom bravarijom drvo-aluminijum, pruža dovoljne garancije za otklanjanje nepovoljnih uticaja podgoričke klime (visoke ljetnje i niske zimske temperature i jaki sjeverni vjetar) i eventualne buke spolja, na kvalitet stanovanja.

Zgrada ima stanove različitih struktura, od jednosobnih, dvosobnih, duplex-dvosobnih, trosobnih, pa do penthouse stanova. Savremeno su osmišljeni i organizovani, tako da odgovaraju potrebama porodičnih, mladih i poslovnih ljudi. Svi stanovi imaju najmanje jednu terasu i u najvećoj mogućoj mjeri zvučno su izolovani, kako od buke spolja tako i od prodora zvuka između stanova i između etaža. U zgradu se ulazi sa prizemlja (prilagođeno i za lica sa invaliditetom), i iz podzemne garaže, u pet ulaza, te isto toliko stepeništa i liftova, do svih stambenih jedinica. Liftovi su savremeni, besumni i sa garancijama sigurnosti od strane renomiranog evropskog proizvođača. Ulazi, stepeništa i holovi su popodeni pločama od prirodnog granita i mermera. Stepenišne ograde, kao i ograde na terasama su kombinacije savremenih materijala.

Svi stanovi su opremljeni sigurnosnim vratima. Podovi u stanovima su visokokvalitetna keramika i hrastov parket I klase lakiran savremenim ekološkim lakom na vodenoj osnovi, a unutrašnja vrata lamelirana, drvena. Kupatila su potpuno opremljena stilskim sanitarijama i keramikom, po izboru projektanta enterijera, te hidromasažnim tuš kabinama i kadama (zavisno od raspoloživog prostora). U svim sobama su sprovedeni TV i internet kablovski priklučci (za ISDN), sve sa centralnom razvodnom kutijom. Svi stanovi su opremljeni pojedinačnom centralnom klimatizacijom (multi-split sistem) i pojedinačnim toplovodnim centralnim grijanjem.

Termotehnički uređaji su smješteni u plakarskim ostavama na terasama i nijesu vidljivi na fasadi. Odvođenje kondenzata iz klima uređaja, kao i atmosferske vode sa terasa je direktno u oluke, koji, takođe, nijesu vidljivi na fasadi.

Pored navedenog, prostorno veći stanovi su višeg nivoa opremljenosti, što podrazumijeva kodirane brave na sigurnosnim vratima sa kontrolom pristupa "pametna kartica", unutrašnja vrata od punog drveta, kupatilo za svaku spavaću sobu, podno grijanje (u prostorijama sa mineralnim podom), etažno usisavanje prašine, a za penthouse stanove na mansardi i kamine sa ložištem za čvrsta goriva i đakuzi kade u kupatilima.

Maksimalna pažnja posvećena je zaštiti od požara ugradnjom Sprincler automatskog sistema za gašenje požara u suterenu, protivpožarnih vrata na ulazima u suteren, te javljača požara u zajedničkim prostorijama. Svi ulazi u zgradu su sa interfonima. Slobodne površine u parteru su, u maksimalnoj mogućoj mjeri opremljene mobilijarom za odmor. Izgradnjom Euro Centra opravdali smo naš moto "Kvalitet nije slučajnost".

                 

                 

 

 

 

naslovna | novosti | o kompaniji | Euro PetrolEuro Invest Montenegro | Euro Pact Albania | kontakt